BONUSUTMANING: RENSA 365 FÖREMÅL

Ja, som jag skrev i det föregående inlägget planerar jag att rensa bland mina personliga ägodelar. Men det är inte allt. Jag kommer givetvis att fortsätta att rensa bland allt det andra här hemma. För vi är långt ifrån klara. 

Den här gången väljer jag en enkel utmaning: 365 föremål med deadline 31/12 2020. 

Jo, jag tror att det är enkelt att klara. Det där med att rensa ligger numera i reflexerna. Varje gång jag plockar med något så frågar jag mig om det är värt att behålla. Och varje gång jag städar så tar jag mig an uppgiften med baktanken om att också göra mig av med något som ligger och skräpar. 

Så, jo. Jag tror att det kommer att bli enkelt att nå målet – även om mitt fokus kommer att ligga i att rensa det personliga. 

Det som skiljer denna utmaning om det som varit under de tidigare åren är att jag kommer att “räkna” varje föremål som jag göra mig av med. Där jag tidigare räknade papper buntvis, kommer jag nu att räkna varje ark. Varför? För att jag är nyfiken på hur mycket umbärligt vi egentligen har i vårt hus.

Och nej, jag tror inte att det räcker med att rensa bort 365 föremål för att vårt hus ska bli hanterligt. Men jag kommer ju att ha fokus på min mycket större utmaning – att rensa mina personliga. Men 365 är minimum. Jag räknar givetvis med att rensa bort mycket mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s